Comanda telefonica : 0724.413.617

Informații despre plată și livrare

Produsele Roxi sunt realizate manual, implicând un timp de livrare intre 2 si 5 zile lucrătoare în funcţie de numărul de comenzi. Fiecare client va fi contactat telefonic după realizarea comenzii pentru a i se transmite termenul de livrare. Mulţumim pentru inţelegere.

Ofertele pentru clienţii fideli nu se cumuleazã cu alte oferte. In cazul altor oferte mai avantajoase, reducerea pentru clienţii fideli nu se mai aplicã suplimentar.

Serviciile de livrare sunt acordate de compania de curierat Sameday, numai în zonele care sunt acoperite de serviciile acesteia, la tariful de 19 lei (TVA inclus)  (pentru transportul în țară sunt anumite localități pentru care Sameday percepe o extra-taxă pentru kilometri suplimentari în special dacă localitatea dvs. este la peste 30 km de cel mai apropiat sediu Sameday). Aceste taxe de transport pot varia pe site fără informări prealabile către clienții noștri.

Plata produselor Roxi se realizează, momentan, doar prin ramburs. Se va achita contravaloarea produselor in momentul in care le primesc la adresa specificată in formularul de comandă.