Comanda telefonica : 0724.413.617

Informații despre plată și livrare

Produsele Roxi sunt realizate manual, implicând un timp de livrare intre 2 si 5 zile lucrătoare în funcţie de numărul de comenzi. Fiecare client va fi contactat telefonic după realizarea comenzii pentru a i se transmite termenul de livrare. Comenzile plasate de Black Friday (13-15 noiembrie) vor fi expediate intre 3 si 10 zile lucratoare Mulţumim pentru inţelegere.

Ofertele pentru clienţii fideli nu se cumuleazã cu alte oferte. In cazul altor oferte mai avantajoase, reducerea pentru clienţii fideli nu se mai aplicã suplimentar.

Serviciile de livrare sunt acordate de compania de curierat Sameday, numai în zonele care sunt acoperite de serviciile acesteia, la tariful de 19 lei (TVA inclus)  (pentru transportul în țară sunt anumite localități pentru care Sameday percepe o extra-taxă pentru kilometri suplimentari în special dacă localitatea dvs. este la peste 30 km de cel mai apropiat sediu Sameday). Aceste taxe de transport pot varia pe site fără informări prealabile către clienții noștri.

Plata produselor Roxi se realizează online sau prin ramburs. Se va achita contravaloarea produselor in momentul in care le primesc la adresa specificată in formularul de comandă.

 

Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard). *

Daca ati ales metoda de plata *” Online prin card bancar “* este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului *”3-D Secure” *elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

“3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului** sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Important de stiut! – Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!